24 Ekim 2024

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Faizsiz kredi için son 4 gün

0

Türkiye’de artan enflasyon vatandaşın cebini zorlarken, Türkiye İş Bankası, vatandaşların nakit ihtiyacını bir nebze olsun karşılayabilmek adına bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında, Tirkiye İş Bankası’nın mobil uygulaması olan İşCep’in sunduğu “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak 1 Ağustos ile 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında müşteri olanlara 25.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans imkanından yararlanabilecek.

FAİZSİZ AVANSIN AYRINTILARI

Kampanya kapsamında, faizsiz taksitli nakit avans sadece 2 ile 3 ay vade için geçerli olacak. Bu fırsattan yararlanmak için belirlenen avans tutarları 300 TL ile 25.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanılabilen bu kampanya, müşteri limitinin yüzde 25’i kadar, aylık en fazla 25.000 TL ile sınırlı.

KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için bazı sınırlar ve zorunluluklar mevcut. Faizsiz nakit avans, bir müşteri tarafından en fazla iki kez ve toplamda 25.000 TL’ye kadar kullanılabilecek.

2 ya da 3 ay vade dışında tercih edilen vadelerde ve 25.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları tatbik edilecek.

KATILIM KOŞULLARI VE SON TARİH

Kampanya, 1 Ağustos 2024 ile 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında İş Bankası müşterisi olanlar için geçerli. Müşteri olma süreci tamamlandığında, kampanya hakları ilk iş günü başlatılacak ve bu haklar en geç iki iş günü içinde tanımlanacak.

Kampanya 30 Eylül 2024 tarihinde sona erecek ve her müşteri sadece bir kez bu fırsattan faydalanabilecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir