24 Ekim 2024

Efsanelerden Samsunspor yorumu: “Hatayspor maçından iyi bir sonuçla ayrılacak”

0

Samsun Canlı Haber TV ve Kanal S ekranlarında yayınlanan “Spor Odası” programına yorumları ile değer katan Samsunspor’a hem futbolcu hem de teknik direktör olarak yıllarca hizmet vermiş olan, Mehmet Ali Çınar, Hasan Şengün (Dobi Hasan) ve moderatör Ahmet Usta, Samsunspor’un pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor maçı ile ilgili yorum ve analizlerde bulundu.

“KIRILGAN BİR TAKIM”

Çınar, “İlk 10’a oynayabilecek takımlara bakınca Samsunspor birinci isim. Hem oynadığımız oyun hem özgüvenimiz çok iyi. Hemen hemen her takımı seyrettim. Başarının sırrı sahadan az süre alan ya da oynamayan oyunculara bağlı. Yedeklerdeki oyuncular kendini geliştirmeli. Hatayspor kırılgan bir takım. Futbol oynamaya çalışıyorlar. Süratli oyuncuları var. Ama bizim takımımızın buna izin vereceğini düşünmüyorum. Geçişte etkili oyuncularımız var” dedi. 

EN KÖTÜ BERABERLİK OLUR

Şengün, takımın ligdeki 2 maçta sergilediği performansın aynısını Hatayspor karşılaşmasında da göstermesi halinde sahadan en kötü beraberlikle ayrılacağına değinerek, “Şu an biz iyi bir durumdayız. Birçok takımdan daha tempolu oynuyoruz. Takımımız Hatayspor karşılaşmasında, Gaziantep FK maçındaki gibi oynarsa, çok güzel seyir zevki yüksek bir maç olur. Savunmaya da dikkat edersek deplasmandan galip geleceğimizi düşünüyorum. Em kötü beraberlik olur umarım” dedi.

Ahmet Usta ise şunları söyledi: “Hatayspor takımı çok dinamik. Oyuncuların birlikteliği de güzel. Ama önemli olan Samsunsporumuzun neler yapacağı önemli. Hatayspor’un savunması hata veriyor. Eğer biz de ilerde çoğalırsak, hücumda iyi işler yaparız”
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir