24 Ekim 2024

AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz’dan yoğun mesai!

0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ile birlikte Yakakent ve Alaçam ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Yılmaz ziyaretlerinde, birliktelik vurgusu yaptı. 

DAHA İLERİ TAŞINACAK

Yılmaz ve beraberindekiler ilk olarak Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Teşkilatın Alaçam’da gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını kaydeden Yılmaz, “Güçlü Türkiye yolunda durmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Ardından Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir’i ziyaret eden Yılmaz, “Ziyaretimiz sırasında, ilçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için hayata geçirilecek projeler hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemizin daha da ileriye taşınması adına fikir alışverişinde bulunduk ve birlikte çalışma kararlılığımızı pekiştirdik” ifadelerine yer verdi.

İSTİŞARE VURGUSU

Alaçam’ın ardından Yakakent’e geçerek İlçe Başkanı Salih Korkmaz ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldiklerini, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini kaydeden Yılmaz, “İstişare, milletimizin köklü geleneklerinden biri olarak, zorlukların üstesinden gelmede en etkili yol olmuştur. Ortak akıl ile alınan kararlar, daima milletimizin yararına olmuştur” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir