22 Ekim 2024

Samsun’da Ramazan Başaran cinayetinde yeni gelişme

0

SAMSUN’DA RAMAZAN BAŞARAN CİNAYETİNDE 3 GÖZALTI

Samsun’da yolda yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ramazan Başaran cinayetiyle ilgili polis ekipleri derinleştirdiği soruşturma kapsamında olayın asli şüphelisi olan 2 kişi ile birlikte toplamda 3 zanlıyı gözaltına aldı.

SAKLANDIKLARI EVDE YAKALANDI

Polisin soruşturmayı derinleştirerek yaptığı kamera incelemeleri ve sokak araştırması sonucu olayı H. İ. ve Y. K.’in gerçekleştirdiği, O. K.’ın  şüphelilerin kaçmasına yardım ettiği, C. A’nın ise şüphelileri evinde sakladığı tespit edildi. Asli şüpheliler H. İ. ve Y.  K. ile saklandıkları evin sahibi C. A. yapılan çalışmalar sonucu polis ekiplerince İlkadım İlçesi Çandır Mahallesi’nde saklandıkları evde yakalandı.

ARAMADA ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin saklandığı evde yapılan aramada, 1 adet tek kırma tüfek, 1 adet otomatik tüfek, 1 adet havalı tabanca, 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 3 adet tüfek şarjörü, 1 adet parçalanmış silah parçaları(kabza, namlu, gövde), 1 adet kelepçe ve anahtarı ele geçirilmiştir. Şüpheliler adli mercilere intikal ettirilmek üzere gözaltına alınmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir