21 Ekim 2024

Zorlu Eğitim Kurumları’ndan muhteşem kutlama!

0

Zorlu Eğitim Kurumları tarafından bir AVM’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen program renkli anlara sahne oldu. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

GÖSTERİLER BEĞENİ TOPLADI

Zorlu Eğitim Kurumları, 30 Ağustos 1922’de Dumlıpınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümü kutlamalarını Piazza AVM’de muhteşem bir programla gerçekleştirdi. Edebiyat Öğretmeni Kürşat Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Pera Sanat Okulu işbirliğiyle düzenlenen program piyano-viyola müzik dinletisiyle devam etti. Şiirlerin okunduğu programın ardından konsere geçildi. 

DAKİKALARCA ALKIŞLANDILAR

Sonrasında öğrenciler, Manastır Türküsü, İzmir Marşı, Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor, İzmir’in Kavakları Fikrimin İnce Gülü, Çalın Davulları, Ah Bir Ataş Ver, Bülbülüm Altın Kafeste, Hoş Gelişler Ola, Vardar Ovası, Gülnihal isimli türkü, şarkı ve marşları seslendirdi. Koronun seslendirdiği 10. Yıl Marşı, Atatürk’ün Çocukları ve Parla ise davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı.

“KUTLU BİR ZAFER “

Zorlu Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Müdürü, Görsel Sanatlar Öğretmeni ve Sosyal Etkinlikler Komitesi Başkanı Semiha Olğun programda tüm katılımcıların bayramını kutlayarak şunları söyledi: “Şanlı zaferler ve eşsiz kahramanlıklarla bilinen bir tarihi, yarınlara  onurlu bir miras olarak bırakan aziz ceddimizin, vatanımızın bağımsızlığını tüm dünyaya bir kez daha haykırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin yıl dönümünü kutlamanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz. 30 Ağustos 1922’de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kutlu  bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin, istikbale emanet ettiği istiklalin ebedi  mührüdür. Bu zafer, Türk milletini tarih sahnesinden silmek isteyen yedi düvele karşı, tüm imkansızlıklara ve en çetin şartlara rağmen, istiklal ve  hürriyet aşkı ile verilen en haklı cevabın adıdır. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm  şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir