20 Ekim 2024

Samsun’da Piazza AVM’nin otoparkı artık ücretli!

0

Piazza AVM, iş ortaklarına gönderdiği yazıda şu açıklamayı yaptı: “Alışveriş merkezimizde yer alan otopark alanlarımızı ziyaretçilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla daha güvenli  ve konforlu bir hale getiriyoruz. 2 Eylül 2024 Pazartesi günü itibariyle yeni otopark düzenlemesi sistemine geçiş yapıyoruz.

“0-3 SAAT ARALIĞINDA ÜCRETSİZ”

Ziyaretçilerimizin daha konforlu ve düzenli bir alışveriş deneyimi yapabilmeleri için 0-3 saat aralığında otoparklarımız ücretsiz olacaktır. Bu uygulama AVM müşterisi olmayan sadece araç park ederek AVM’den ayrılan araçların önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

“PERSONEL ABONE SİSTEMİ OLACAK”

Alışveriş merkezi çalışanları için personel aboneliği sistemi olacaktır. Aşağıda bulunan tabloda otopark fiyat tarifesi bulunmaktadır. Otopark alanı araç giriş ve çıkış kapıları geçiş işlemlerinde abonelik sistemi üzerinden ücretlendirme yapılıyor olacaktır. İz değerli iş ortaklarımızın personellerinizin araç sistemine kayıt yaptırması gerekmektedir. Abonelik işlemi sonrasında AVM otoparkı 7 gün boyunca kullanılacaktır. Herhangi bir gün için sınırlandırmaya gidilmeyecektir.”

Otapark ücretleri ise şöyle:

3-4 saat-50 lira
4-6 saat-60 lira
6-12 saat-90 lira
12-24 saat 150 lira
Personel abone 500 lira

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir