23 Ekim 2024

Eylül ayı boyunca tüm abonelere açıldı! İnternet devinden yeni karar

0

Turkcell, 30. yıl dönümünü kutlarken, fiber internet kullanan Turkcell Superonline abonelerine özel bir hediye sunuyor. Eylül ayı boyunca yaklaşık 2.3 milyon Superonline abonesi, herhangi bir başvuru veya tarife değişikliği yapmadan 1000 Mbps’ye kadar hızlarla internetin keyfini çıkarabilecek.

Kampanya çerçevesinde, fiber altyapısının uygun olduğu bölgelerde internet hızı otomatik olarak ve ücretsiz bir şekilde artırılacak. Bu yüksek hız, büyük dosyaların indirilmesi, online oyun oynanması ve yüksek kaliteli video izlenmesi gibi faaliyetlerde kullanıcıların deneyimini önemli ölçüde iyileştirecek.

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, kampanya hakkında yaptığı açıklamada, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini Fiber altyapılarımızın gücüyle 2.3 milyon kullanıcıya hızlı internet hizmeti sunduklarını belirtti.

Koç, 30. yıl dönümlerini kutlarken Superonline’ın ışık hızındaki fiber internet deneyimini tüm kullanıcılarla paylaşacaklarını belirtti. Ayrıca, Eylül ayında Turkcell Superonline fiber aboneliği başlatan yeni kullanıcılar da bu kampanyadan faydalanabilecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir