27 Ekim 2024

Samsun’da nefes kesen kovalamaca: Ortalığı birbirine kattı

0

ATAKUM’DA NEFES KESEN KOVALAMACA 

Samsun’un Atakum ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayan, yaya kaldırımına çıkıp araçlara çarparak kaçmaya çalışan şüpheli saklandığı binada kıskıvrak yakalandı. Kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilen şüpheli cezaevine gönderildi. 

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ KGYS’DEN TESPİT EDİLDİ 

Atakum ilçesinde KGYS görevlilerince bir araç içinde şüpheli hal ve hareketler sergilediği tespit edilen kişilerin yakalanması için polis ekipleri operasyonun düğmesine bastı. Motosikletli yunus polislerinin üst üste yapmış oldukları ‘dur’ anonslarına uymayan sürücü, önce yaya kaldırımına çıktı. Sonra park halindeki araçlara çarpan sürücü, otomobili terk ederek kaçmaya başladı.

GÖZALTINA ALINDI 

Hasar alan araçların başında toplanan kalabalık içerisinde kendini gizlemeye çalışan bir kişinin şüpheli otomobilde yolcu konumunda olan F.G. olduğu anlaşıldı ve polis ekiplerince gözaltına alındı.

KAPI KIRILARAK GÖZALTINA ALINDI 

Araç sürücüsü 26 yaşındaki E.G’nin yakalanması için çevrede yapılan araştırmalarda, şüphelinin bir binaya girdiği tespit edildi. Binada yapılan çok yönlü aramalarda şüphelinin asansör dairesinde saklandığı ortaya çıktı. Şüpheli asansör dairesinin kapısını arkadan kilitleyerek ısrarla açmadı. Bunun üzerine polis ekiplerince kapı kırılarak şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİLER 

Gözaltına alınan şüphelinin detaylı sorgulamasında hırsızlık ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından 23 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. E.G. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir