28 Ekim 2024

Samsunspor’un file bekçisi Halil Yeral: “Her zaman hazırım”

0

SMG’YE ÖZEL AÇIKLAMA

Kırmızı – Beyazlıların kalecilerinden Halil Yeral Samsun Medya Grubu’na özel açıklamada bulundu.

“EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANDIM”

Yeral, “Samsunspor büyük bir camia Akhisarspor’da daha önce birlikte oynadığımız takım arkadaşım Ali Kaan vardı. Onunla çok konuşuyorduk. Sonra bir gün Samsunspor’dan ekip beni izlemeye geldi ve böylece Samsunspor serüvenim başladı. Hocalarımın, yönetim başkanımız, takım arkadaşlarımın bana güvenmesi tabi ki özgüvenimi topluyor. Uzun süre oldu maç oynamayalı. Hazırlık maçlarında şans buldum hatta ilk defa 90 dakika boyunca 1461 Trabzon FK maçında forma giydim. Benim için kolay olmadı. Maç eksiğinden dolayı eksiklerim ister istemez oluyor. Ama en iyi şekilde hazırlandım” dedi.  

“BANA ABİLİK YAPIYOR”

Yeral, Okan Kocuk’un kendisini sürekli desteklediğine değinerek, “Tüm takım olarak çok iyi anlaşıyoruz. Kalecilerin arasında da farklı ve güzel bir iletişim var. Abi kardeş ilişkisi var. Okan abi sağ olsun bana tecrübelerini aktarmaya çalışıyor. Sürekli destek oluyor. Bizim görevimiz hazır olmak. İnşallah sakatlık, kaza bela olmasın. Ama öyle bir şans geldiğinde de en iyi şekilde hazır olmak için antrenmanlarımı sıkı bir ciddiyetle devam ettiriyorum. Öncelikli hedefim Samsunspor’da kalıcı olarak uzun yıllar forma giyebilmek. Daha sonraki hedefim Okan abi bize güzel bir örnek A Milli Takım’da forma giyebilmek. Onun arkasından inşallah bende bu gururu yaşarım” diye konuştu. 

‘SAMSUN SAMSUNSPORLUDUR’

Taraftarın desteği ile bu sezonu en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirterek, “Geçen sezon ligde kalma mücadelemizde taraftarımız çok büyük rol oynadılar. İç sahada gösterdiğimiz başarı ortada. Bu sene de aynı şekilde desteğin devam edeceğini biliyorum. Çünkü Samsun’da herkes Samsunsporludur. Taraftarımız bunu gösteriyor zaten. Bu sezonda aynı şekilde yanımızda olsunlar ki inanıyorum da zaten. Desteklerini versinler. Taraftarımız saha dışında biz içeride ligi en iyi şekilde onların desteği ile bitireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.
  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir