22 Ekim 2024

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: “Bu takım ilk 5’te bile olabilirmiş”

0

YÜKSEL YILDIRIM’DAN KANAL S’YE ÖZEL AÇIKLAMA 

Yılport Samsunspor, 12 yıl aranın ardından kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Maçın ardından Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, memnuniyetini ifade ederek, “Bugün Türkiye’de herkes gerçek Samsunspor’u seyretti. Takım motive olursa, bu takım ilk 5’te bile olabilirmiş” dedi. 

“GELENEĞİ DEVAM ETTİRDİK”

Samsun’a inanılmaz bir mutluluk tattırdık diyen Yıldırım, “Şeytanın bacağını kırdık ama bir geleneği devam ettirdik o gelenekte biz bu ligde Galatasay’dan puan alamadık. Her takımdan şimdiye kadar puan aldık içerde veya dışarda. Trabzon’da yenilmiştik 2-1, 3-1 yaptık. Rövanş aldık, Samsun’a inanılmaz bir mutluluk tattırdık.” ifadelerini kullandı. 

“12 YIL BEKLEDİK”

12 yıldır beklenen bir derbi olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “Çünkü 12 yıldır beklediğimiz bir Karadeniz derbisiydi. Bunun için özel bir prim açıklamıştım. Hocamla 1 saat motivasyon konuşması yaptım. Hocama da bunun ne kadar önemli olduğunu anlattım. Hocama bu takımın içinde Trabzon maçı yaşamış hiçbir sporcu yok, ilk defa yaşayacaklar. Ona önemini anlattım. Hocamda bunu oyuncularla özel görüşmelerle anlattı. Bugün Türkiye’de herkes gerçek Samsunspor’u seyretti. Takım motive olursa, bu takım ilk 5’te bile olabilirmiş ama baştan yanlış başladık. Allah’a şükür düzelttik. Bu galibiyetle inşallah takım ligde kalacak. 

Yıldırım açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; 

Taraftarıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir kareografi, king of the north, Kırmız-Beyaz, 90 dakika destek oyuncularıma hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir mücadele. Hocama, ekibine buradan çok teşekkür ediyorum. Bilmiyorum takım ne kadar koştu ama belki de ligde en çok koştuğumuz maç oldu. Trabzonspor her şeyi denedi. Çok çok güzel bir maçtı. Tüm Türkiye bugün Samsunspor’u seyretti. Biz bu ligde sıradan değil farklı bir takım olmaya çalışıyoruz. Dün de benim Fransa ligindeki Dunkerque takımım 2-1 yendi. Benim çifte bayramım. mutluyum, yavaş yavaş öğreniyoruz. Hedeflere de adım adım gidiyoruz. İlk defa bu staddan bu kadar mutlu ayrılıyorum. 

Maça gelip gelmeme konusunda gelgitlerim oldu. Bizim için çok önemli bir maç. takımın başında olmam lazımdı, beni görmeleri. Hocalarım bu maça gelmem gerektiğini söyledi. Hepsine tek tek sarılacağım, bu maçı hak ettiler, hak ettiklerini sözümüzü tutup vereceğiz. 

Öte yandan Yılport Samsunspor Başkanı Yıldırım’ın galibiyet sevincini Samsun Gazetesi Spor Müdürü Esra Vural ile paylaştığı anlar da kameralara yansıdı. 

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir