23 Ekim 2024

Samsun’da 100 milyonluk saadet zincirinde itiraf gibi dilekçe

0

Samsun’da yüksek kazanç vaadiyle oluşturduğu “saadet zinciri”nde sisteme dahil ettiği çok sayıda kişinin 100 milyon lira üzerindeki parasını batırdığı öne sürülen Caner Türkmeneri, “Haber ve rakam yalan” diye paylaşım yaparken, dolandırıldığına dair hazırladığı öğrenilen dilekçesinde E.G. adlı esnaftan 53 milyon lira alacağı olduğunu adeta itiraf etti.

BORÇLANDI

Samsun’da emlakçılık yapan Caner Türkmeneri, yüksek kazanç vaadiyle aralarında çok sayıda esnaf, memur, işçi ve emeklinin de bulunduğu vatandaşlarla kurduğu kurduğu “saadet zinciri”, Eski Sanayi Sitesi’nde esnaflık yapan E.G.’den geri dönüş sağlayamayınca, düzenli olarak yaptığı ödemelerde sıkıntıya düşerek, borçlandı.

KORUMA TALEP ETTİ

Caner Türkmeneri’nin Cumhuriyet Başsavcılığı’na vermek için hazırlattığı dilekçesinde, E.G. yüzünden birçok kişiye  borçlu olduğunu da belirterek, can güvenliği için  koruma isteğinin yanı sıra tabanca taşıma ruhsatının da yenilenmesi talep etti. Bu arada, Samsun Medya Grubu’nda yayın mecralarında çıkan “100 milyonluk saadet zinciri” başlıklı haberle ilgili olarak “Kaçmadığını ve Samsun’da olduğunu” belirterek, “Haber ve rakam yalan. Hukuki süreci başlatacağım” dedi.

SAMSUN’A DÖNDÜ

Öte yandan borçlu kişilere telefon eden Caner Türkmeneri’nin “Samsun’a döndüm. Paraları ödeceğim” dediği öğrenilirken, yeni bir işyeri açacağının sinyalini de sosyal medyada paylaştı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir