28 Ekim 2024

Samsun Bahçeşehir Koleji’nden üstün başarılar

0

Öğrencilerini YKS Tam Hazırlık Sistemi ile sınava hazırlayan Bahçeşehir Koleji, bu yıl da ilk bin içerisinde beş öğrencisiyle 2024 YKS’ye damgasını vurdu. Türkiye 147.si, Türkiye 167.si, Türkiye 320.si, Türkiye 450.si ve Türkiye 522.si gibi derecelere imza atan Bahçeşehir Koleji, YKS’deki başarılarını bir kez daha taçlandırdı.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN DÜNYA ÜNİVERSİTELERİNE

Başarılarını uluslararası düzeye çıkaran Bahçeşehir Kolejinin altı öğrencisi, dünyanın en prestijli üniversiteleri arasında olan başta Univercity Of Toronto, King’s College, Univercity Of Bristol, Univercity Of Glasgow gibi 28 farklı üniversiteden kabul olarak hem Samsun’un hem de Türkiye’nin gururu oldular.

BİYOLOJİ OLİMPİYATLARINDA DÜNYA İKİNCİLİĞİ

Kazakistan’ın Astana şehrinde düzenlenen ve 81 ülkeden 305 öğrencinin katıldığı 35.Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı’nda Samsun Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Ahmet Emir Şaşmazlar, dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

LGS’DE GELENEK YİNE BOZULMADI 

19 Mayıs Kampüsü 8.sınıf öğrencilerinden Defne Ergöl, 2024 LGS’de tüm soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir