28 Ekim 2024

Narin cinayetinde yeni gelişme!

0

Diyarbakır’da 19 gün kaybolduktan sonra cesedi dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma derinleşiyor. Daha önce itirafçı olan Nevzat Bahtiyar, cezaevinden çıkarılarak adliyeye sevk edildi. Bahtiyar, cinayetle ilgili her şeyi açıklamak üzere başvurduğu iddia edilmişti.

Bahtiyar, Narin’in amcası Salim’in, kızın annesiyle olan ilişkisini fark eden küçük kızı öldürdüğünü ve cesedi kendisine teslim ettiğini öne sürdü. Bahtiyar’ın daha önce yaptığı itiraflarda cinayetin aydınlatılması sürecinde etkili olmuştu.

“NEVZAT BAHTİYAR BAŞVURU YAPMADI”

Ancak Gazeteci Emrullah Erdinç iddianın peşine düştü ve Nevzat Bahtiyar’ın itirafçı olacak diye bir başvuru yapmadığını açıkladı. Erdinç ayrıca anne ve amcanın yeniden ifadeye çağrılacağını açıkladı.

Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından konuyla ilgili şunları söyledi:

“Narin’in cansız bedeni bulunduktan sonra tekrar ifadesi alınan amca Salim Güran ve avukatının “Cinayeti Nevzat Bahtiyar işlemiş olabilir” demesi üzerine savcılık Nevzat Bahtiyar’a bu iddiaları sormak için bir kez daha ifadeye çağırdı.

Salim Güran’ın bu iddialarına ne diyorsunuz diye sorulunca “Narin’i, amcası öldürdü. Narin, annesiyle amcasını ilişkiye girerken gördüğü için öldürmüş. Sonrasında beni eve çağırıp tehdit ederek cesedi taşıttırdı.” dedi.

Şimdi bu ifadeden sonra anne Yüksel Güran ve amca Salim Güran bir kez daha savcıya ifade verecek ve bu iddialar sorulacak.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir