24 Ekim 2024

Süper Lig’de zorlu maç: Yılport Samsunspor, Konyaspor ile karşılaşacak

0

SAMSUNSPOR, KONYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Ligi 36. haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç yarın akşam saat 19.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleşecek. Ligde son haftalara yaklaşılırken, önemli olan zorlu karşılaşmada Kırmızı – Beyazlıların hedefi, rakibini yenip, alt sıralardaki rakipleri ile puan farkını açarak, matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek.  

30’UNCU RANDEVU 

Kırmızı – Beyazlılar ile TÜMOSAN Konyaspor daha önce 29 kez birbirine rakip oldu. Bunların 10’unu Yılport Samsunspor kazanırken, Konyaspor’unda 10 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında ise 9 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İlk devrede oynanan karşılaşmada ise 1-1 beraberlikle son buldu. Deplasmanda oynanan son karşılaşmada ise Yılport Samsunspor rakibine 3-2’lik skorla mağlup olan taraf oldu.  

35 MAÇTA, 11 GALİBİYET

Yılport Samsunspor, 35 karşılaşmada 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet ile 12’inci sırada 42 puanı bulunmakta. Rakip filelere 40 gol gönderen Kırmızı – Beyazlılar, kalesinde 45 gol gördü. Rakibi Konyaspor ise, bu sezon oynadığı 35 maçta 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 14 mağlubiyet ile 16’ıncı sırada 37 puanı bulunmakta. Konyaspor, 34 gole imza atarken, 48 golü ise kalesinde gördü.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.
 
    

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir