26 Ekim 2024

Yolcuya namaz dayağı! Samsunlu gencin babası isyan etti

0

Samsunlu bir genç Ankara’dan Samsun’a gelirken, Merzifon’da verilen 5 dakikalık mola sırasında otobüsün şoföründen “akşam namazı” kılmak için izin istedi. Genç, otobüsünün şoförü, muavini ve tanımadığı kişiler tarafından darp edildiğini iddia ederek, polise şikayette bulundu.

ÖNCE VURMAK İSTEDİ

Ankara’dan Samsun’a gelmek için şehirlerarası yolcu otobüsüne binen 17 yaşındaki M.A.B. isimli genç, Amasya Merzifon’da mola verdiklerinde otobüs şoförü Mustafa K’ye akşam namazını kılmak istediğini söyledi. M.A.B, otobüs şoförü Mustafa K’nin kendisine ‘5 dakika mola verdik. Namazını otobüste kıl. Bu kadar insan seni mi bekleyecek” dediğini, araçtan inerken de kendine vurmak istediğini ve kolunu tutarak buna engel olduğunu iddia etti. 

TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Otobüsten indiklerinde şoförün boğazından tutup yumruk attığını, perondaki 2-3 kişi ile birlikte muavinin de olaya dahil olduğunu ve kendisine tekme-tokat atarak darp ettiklerini öne sürdü. Kendisini çevredeki vatandaşların kurtardığını iddia eden M.A.B. yol boyunca da küfür ve hakaretlere maruz kaldığını, Samsun’a indiklerinde de şoförün kendisine tokat attığını ileri sürdü. Genç olayın ardından polise başvurarak şikayetçi olurken, baba Ercan B. de oğluna bunu yapanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir