26 Ekim 2024

Efsanelerden Samsunspor yorumu: “Sonuç mükemmel”

0

“HÜCUM KISMI GELİŞMELİ”

Samsun Canlı Haber TV ve Kanal S ekranlarında yayınlanan “Spor Odası” programına yorumları ile değer katan Samsunspor’a hem futbolcu hem de teknik direktör olarak yıllarca hizmet vermiş olan, Mehmet Ali Çınar, Hasan Şengün (Dobi Hasan) ve moderatör Ahmet Usta, Samsunspor’un deplasmanda 1-0 galip geldiği Çaykur Rizespor maçı ile ilgili yorum ve analizlerde bulundu. Şengün, “Takımımızı tebrik ediyoruz. Sonuç gerçekten mükemmel. Hocamızın bir felsefesi vardı. Geçen seneye göre takın savunması çok iyi. Birde kazandıkça özgüven de artıyor. Ama rakibi bastıralım sindirelim yapmıyoruz. İkinci bölgede çekiyoruz. Pozisyon vermiyoruz. Ama hücumsal anlamda çok zengin değiliz. Marius’u daha destekleyici pozisyonlar üretmemiz lazım” dedi.    

“İKİNCİ BÖLGEDE KESTİ”

Çınar sonuç itibariyle mükemmel bir 3 puan elde edildiğini belirterek, “12 puanı bulunan Samsunspor’u görüp mutlu olmamak imkansız. Fikstürü incelemiştim. Yanılmadım ve Samsunsporumuz da puan açısından bizi yanıltmadı. 6 maçımızı tamamlamış olduk. Emeği geçen teknik ekibi, taraftarı ve bu işin uygulayıcısı olan oyuncu kardeşlerimizi, yönetimi tebrik ediyoruz. Hocamızı kutluyorum. Kontrollü oyunla başladı. Birinci bölgede rakibi rahat bıraktı ancak ikinci bölgede rakibi kesti. Çok doğru bir baskı uyguladılar. Biz galibiyet için çok çalıştık. Mücadele ettik. Nitekim sonuç bizim aleyhimize oldu” diye konuştu. 

“SAVUNMA ÇOK İYİ”

Ahmet Usta ise savunmada çok başarılı işler yapıldığını aynı şekilde hücumda Samsunspor’un çoğalması gerektiğine değinerek, “Mutlu ve güzel bir hafta oldu bizim için. İki maç oynadık. Başakşehir ve son olarak Çaykur Rizespor 6 puan elde ettik. Kaptan Zeki Yavru’yu tebrik etmemiz gerekiyor. Drongelen yine takım için büyük bir şans. Kalecimizi zaten söylemiyorum bile.  Ancak hücumda daha çok çoğalıp, gol yollarında daha etkili olmalıyız. Kaçan gol pozisyonlarını daha iyi değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir