26 Ekim 2024

MOBİD, sektörü daha ileri taşımakta kararlı: Kalbimo Mobilya’dan değer katan tasarımlar

0

MOBİD yönetimi, Samsun’da mobilya sektörünün daha ileri taşınması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda MOBİD Yönetim Kurulu Başkanı ve Deco Free Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Uyanık, MOBİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Recep Eker Oturma Grupları Yönetim Kurulu Üyesi Emre Eker, MOBİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Mavanti Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Akar, MOBİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Kalbimo Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yıldız’ı ziyaret etti. 

ZİYERETLER DEVAM EDİYOR

Uyanık, ziyarette sektörün geldiği nokta ve sorunların görüşüldüğünü, mobilyacılığın daha da ileri taşınması, ihracatın artırılması gibi konularda fikir alışverişinde bulunulduğunu belirterek, Samsun’a ve ülkeye hem ekonomik hem de istihdam anlamında fayda sağlamak amacıyla ziyaretlerin devam ettiğini söyledi. 

ÖNCELİK KALİTELİ ÜRÜN VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

1990 yılında Yıldız Mobilya adıyla kurulan firma 2016 yılından itibaren Kalbimo Mobilya markası olarak faaliyetlerine Samsun’da devam ediyor. Modüler mobilya grubunda, ev mobilyaları üretiminde Samsun’un önde gelen isimlerinden olan firma, birçok şubesiyle ülke geneline hizmet ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yıldız, Kalbimo Mobilya’nın bugüne kadar bir çok evin vazgeçilmez seçimlerinden biri olduğunu belirterek, “Kalbimo Mobilya olarak müşterilerilerimize, daima daha iyi, farklı, fonksiyonel, sağlam, kullanışlı, estetik ve kurulumu kolay ürünler, üstün hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Ülkemizdeki mobilya sektöründe ilk akla gelen ve tercih edilen markalar içinde yer almaya odaklandık. Dürüst, güvenilir, yenilikçi, verimli, ürün ve hizmet kalitesi, söz verilen zamanda teslim, müşteri tatmini olmazsa olmazlarımızdır” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir