25 Ekim 2024

MOBİD: Samsun mobilya şehri olacak: Laranzo Mobilya güçleniyor

0

MOBİD yönetimi, Samsun’da mobilya sektörünün daha ileri taşınması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda MOBİD Yönetim Kurulu Başkanı ve Deco Free Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Uyanık, MOBİD Yönetim Kurulu Üyesi ve Recep Eker Oturma Grupları Yönetim Kurulu Üyesi Emre Eker, MOBİD Yönetim Kurulu Üyesi, Samiron Metal Yönetim Kurulu Üyesi Murat Odabaşı,  MOBİD Yönetim Kurulu Üyesi, Kalbimo Mobilya Yönetim kurulu üyesi Muhammet Yıldız ile birlikte Laranzo Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Pehlivan’ı ziyaret etti. 

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Uyanık, ziyarette sektörün geldiği nokta ve sorunların görüşüldüğünü, mobilyacılığın daha da ileri taşınması, ihracatın artırılması gibi konularda fikir alışverişinde bulunulduğunu belirterek, Samsun’a ve ülkeye hem ekonomik hem de istihdam anlamında fayda sağlamak amacıyla ziyaretlerin devam ettiğini söyledi. 

İHRACATTA RADİKAL ADIMLAR

Laranzo Mobilya’nın sektöre 2018 yılında giriş yapan genç bir firma olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Pehlivan da, “Markamız koltuk üretimine Ankara’da başlayıp Samsun’da güçlenmeye başlamıştır. Gerek iç pazar gerek ihracatta radikal adımlarla beraber Samsun’a katma değer katmaya devam etmektedir. Yeni Ar-Ge’ler sonucu ortaya çıkardığımız tasarımlarla çoğu mobilya kentleri ile yarışmaktayız. Samsun aşığıyız. Markamız bölgenin artı ve eksi analizlerini yaparak Samsun’u bir mobilya şehri yapmak için mücadele vermektedir. Her şeyden önce, müşteri odaklı hareket eden, onların beklentilerini çok iyi bilen ve yüksek müşteri memnuniyeti ile harika çalışma alanları oluşturmaya yardımcı oluyoruz. Laranzo Mobilya satış sonrası hizmet anlayışını, güvenilirliğini sürekli artırmak, bu anlayışıyla değerli müşterilerimizin öneri ve eleştirilerini dikkate alarak kaliteli ürün, kaliteli hizmet prensibinden vazgeçmeden, müşterilerine hizmet vermeyi ilke edinmiştir” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir