24 Ekim 2024

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan OSB’lerde!: “Samsun yatırımlarla büyüyor”

0

ÜRETİCİ VE SANAYİCİLERİN YANINDAYIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Bafra OSB ile Bafra Sera OSB’yi ziyaret ederek kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm üretici ve sanayicilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. 

OSB’LERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Karaaslan, Bafra Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. OSB’de faaliyet gösteren Cam Sanayii Fabrikası’nı ve Aysam Ortopedi ve Tıbbi Aletler firmalarını ziyaret eden Karaaslan, tesislerdeki üretim süreçleri hakkında bilgi aldı. Karaaslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Samsun’umuz yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Üretim, istihdam ve ihracatla bu büyümeye katkı sunan tüm girişimleri desteklemeye, sanayicilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Karaaslan ayrıca, sürdürülebilir tarım uygulamalarıyla ön plana çıkan Bafra Sera OSB’de faaliyetlerine başlayan firmaları da ziyaret ederek, çevre dostu bir yaklaşımla üretim yapılan seraları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Karaaslan’a ziyaretlerinde ayrıca Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse eşlik etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir