24 Ekim 2024

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz: “Geleceğe dönük stratejiler geliştirilecek”

0

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçimlerden sonra 50 ilde, teşkilatlar başta olmak üzere belediye başkanları ve STK’larla yaptığı ziyaretlerinin en son durağı Tekirdağ oldu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’a bu ziyarette, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş ve ilçe başkanları eşlik etti.

Yılmaz, yerel seçim sonuçlarından aldıkları mesajı değerlendirdikten sonra çalışmalara daha da ağırlık vereceklerini belirterek, “31 Mart seçimlerinin üzerinden yaklaşık 6 aya yakın bir zaman geçti. Biz aslında 2024 seçimlerinden hemen sonra, yani nisan ayı içerisindeydi, kazandığımız veya kaybettiğimiz illerimizde teşkilat mensuplarımızla buluşup, durum değerlendirmeleri yapmak, onların gelecek öngörülerini veya geleceğe dönük yapılması gereken siyasi stratejilerimizi ve programlarımızı istişare etmek üzere çalışmalarımıza başlamıştık. Her zaman söylediğimiz gibi, bir seçim bitti. Biz seçimin sonucunu sandıktan en iyi okuyan, en iyi değerlendiren, milletimizin sandık yoluyla adeta bir mektup yazar gibi ifade ettiği, aldığımız oyun adeta anlamını bir talimat gibi gören ve bu talimatı da öpüp başının üzerine koyan bir siyasi hareket olduğumuzu Cumhurbaşkanımız her zaman ifade eder. Aynı anlayışla birlikte bir seçim bitti, 31 Mart hemen ertesi günü sahada bu çalışmalarımıza başladık” dedi.

Yılmaz açıklamasında, “Biz 31 Mart 2024 seçimlerinden aldığımız sonuçtan sonra mücadele azmini, yürüdüğümüz yoldaki stratejimizi güçlendirmeyi, hatta orada eğer düşük tempolu bir yürüyüş içerisindeysek artık koşar adım yürümeye başlamamız gereken veya daha tempolu yürümemiz gereken bir sürecin sinyalini ve sürecin ayrıntılarını sandıktan okuyup, koşar adım geleceğe koşmamız gerektiğini düşünen bir siyasi hareket olarak bu mücadeleyi veriyoruz” dedi.

Trakya gezesini tamamlayan Yılmaz, dün gece geç saatlerde Samsun’a döndü.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir