23 Ekim 2024

Mehmet Karaman SMG’de: “Saadet Partisi Türkiye’yi kucaklayacak”

0

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, İl Başkanı Salih Şen’le birlikte SMG’yi ziyaret etti. Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun’la görüşen Karaman ve Şen gündeme dair istişarelerde bulundu.

KOKARCA MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINACAK

Ziyaret sonrası Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulunan Karaman, ilçelerde ziyaretlerde bulunduklarını ve sorunları dinlediklerini söyledi. Karaman, “Türkiye’de bir kutuplaşmanın olmaması için bütün milli görüş tabanının bir yerde toplanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Samsun’un sorunları konusunda ilçelerimizi ziyaret ettik. Şu anda Samsun’un en önemli problemlerinden birisinin kahverengi kokarca olduğunu hissettik. Bu konu da işvereni, üreteni, fabrika sahibini, odaları, dernekleri de dinledik. Hepsi aynı konudan şikayetçi. Bu konuyu da Meclis’te gündeme getireceğiz. Geçen Bafra’da hasat törenine katıldık. Orada da çeltikçilerin şikayetlerini dinledik” dedi.

TABANLA TAVAN ARASINDA KÖPRÜ 

İstişare kültürünün öneminden bahseden Karaman sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bütün Türkiye’nin meselelerini dinleyerek, istişare ederek tabanla tavan arasında köprü olup, çözüm bulunması için gayret gösteriyoruz. Yakın zamanda kongremiz olacak. Kongreden sonra da bütün Türkiye’yi kucaklayan bir Saadet Partisi’ni hep beraber görmüş olacağız.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir