21 Ekim 2024

Gol düellosunun galibi Samsunspor! 4-3

0

SAHAYA CANKURYARAN GİRDİ 

Samsunspor sahasında Göztepe ilke karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşen kritik karşılaşmanın ilk yarısında Göztepeli oyuncu Solet ile Samsunsporlu oyuncu Zeki Yavru hava topunda çarpışması sonucu. Zeki’nin tedavisi sahada, Solet’in ise cankurtaranda yapıldı. 6. dakikada Samsunspor’da Holse’nin golü ofsayta takıldı. 

DEVREYE ARASINA GERİDE GİTTİ  

Karşılaşmanın 13. dakikada ise Zeki Yavru kendi kalesine gol atmasından dolayı Göztepe 1-0 öne geçti. Skoru eşitlemek isteyen Samsunspor 28. dakikada Marius’un golü ile maçı 1-1’e getirdi. Bir ksç kez daha gol pozisyonuna giren Kırmızı – Beyazlılar 41’inci dakikada kalesinde Romulo’nun gölünü gördü. Yarıda başka gol olmayınca Samsun temsilcisi devre arasına 1-2 geride gitti. 

SAMSUNSPOR’DAN GOL YAĞMURU 

İkinci yarıda Samsunspor, 50. dakikada juan skoru 1-3 yaptı. Rakibi karşında gol bulmak isteyen Samsunspor, 70. dakikada Olivier Ntcham’ın golü ile skoru 2-3 yaptı. 80. dakikada Kingsley skoru 3-3’e getirdi. 90+1’de Ntcham skoru 4-3 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Samsunspor, sahasında rakibini 4-3 yenerek, önemli bir galibiyete imza attı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir