23 Ekim 2024

SGK Samsun heyetinden ziyaretler: “Farkındalık oluşturuluyor”

0

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ünal Kaya, il müdür yardımcıları, ilçe müdürleri ve beraberindeki personel, 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Samsun Valiliği’ni ve XI. Bölge Samsun Optisyen Gözlükçüler Odası’nı ziyaret etti. 

BAŞARI DİLEDİLER

Samsun Valisi Orhan Tavlı, ziyaretlerinden dolayı SGK çalışanlarına teşekkür ederek, Sosyal Güvenlik Haftalarını kutladı. XI. Bölge Samsun Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Ali Mutlu da, Kaya ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

FARKINDALIK OLUŞTURULUYOR

SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, Her yıl 16 Mayıs’ı içine alan haftanın SGK tarafından Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığını hatırlatarak, “Bu yıl da 13-19 Mayıs tarihleri arasında 18.’sini kutlayacağımız Sosyal Güvenlik Haftası’nda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür haftalar toplumda farkındalık oluşturmakta, bilgilendirme ve bilinçlendirme açısından önem taşımaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumunu, herkese ve her kesime tanıtmak, insanlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerde, iletişimin her yöntemi kullanılarak toplumun bütün kesimlerine ulaşmaya çalışacağız” dedi.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir