23 Ekim 2024

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen: “Alanya maçı, rövanş maçı olacak”

0

İKİ YÖNDEN DE ÖNEMLİ 

Kırmızı – Beyazlılar, bu sezonun son iç saha maçında cumartesi günü Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Önemli karşılaşma öncesi, Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulundu. Bilen, “Bu karşılaşmanın bizim için iki yönden önemi var. Evimizdeki son maçımızı, taraftarımızın önünde yine galibiyetle kapatmak bir de Alanya’da mağlup olmuştuk. Onun rövanşını almak istiyoruz. O nedenle, taraftarımız 12. adam olarak, itici gücümüz. Onları mutlaka bu önemli maça bekliyoruz. Cumartesi günü tribünde şov yaparak, evimizdeki son maçımızı galibiyetle tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.  

‘GÜZEL KAPAMAK İSTİYORUZ’

Bilen, son oynadıkları Konyaspor maçında istemedikleri bir sonuç elde ettiklerinin altını çizerek, “En azından taraftarımız nezdinde kendimizi affettirmek adına, oyuncu kardeşlerimiz de bu bilinçle hareket ediyor. Galibiyet alacağımıza inanıyoruz ve ondan sonra da son maçımız olan Fatih Karagümrük maçına da rahat bir şekilde, gitmek istiyoruz. Bu sezon gerçekten çok zor şartlarda, başladığımız ligi inşallah güzel bir finalle kapatmış oluruz. Zaten başkanımız da sezon başında vermiş olduğu demeçlerde, ‘Bu sezon ligde kalıp, belki ilk 10 içerisinde ligi bitirebiliriz’ demişti.  Ümit ediyoruz ki hedefimizi tutturacağız ve gelecek sezonlara daha umutlu bakma şansımız olacaktır” dedi.   

ALTYAPI MEYVELERİNİ VERİYOR 

Bilen son olarak, U19 Elit A Ligi’nde ikincilik elde eden Yılport Samsunspor’un gençleri ile gurur duyduklarını belirterek, “U 19 Takımımızın maçını izledik ve gençlerimizle gurur duyduk. Çok güzel bir mücadele, centilmence bir maç oldu. Biraz şans bizden yana olmadığı için final maçını kaybettik. Ancak bizim açımızdan maçın en önemli yanı, başkanımızın önderliğinde yapılan altyapıdaki çalışmaların meyvelerini alacağımızın sinyallerini çok olumlu bir şekilde gördük” ifadelerini kullandı. 

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir