20 Ekim 2024

Emekli promosyonlarında büyük artış! Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar

0

Milyonlarca emekli için önemli bir ek gelir kaynağı olan emekli maaş promosyonları, Ekim ayında zamlanıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmeksizin, tüm emeklilerin yararlanabileceği promosyon ödemeleri Ekim ayında yeniden güncelleniyor. 

Birçok banka, emekli promosyonları için cazip teklifler sunarken, en yüksek promosyon veren bankalar arasında Yapı Kredi, ING Bank ve Akbank öne çıkıyor. Bankalar, emeklilere sundukları ek fırsatlarla promosyon tutarlarını 18 bin TL’ye kadar yükseltmiş durumda.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARI

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Akbank: SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklileri için Akbank, 12 bin TL ile 15 bin TL arasında promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca, maaşını Akbank’a taşıyan ve kredi kartı kullanıp belirli harcama sözü veren emeklilere 2 bin 500 TL’lik chip para veriliyor. Böylece Akbank’ın toplam promosyon ödemesi 17 bin 500 TL’yi buluyor.

YAPIKREDİ EMEKLİ PROMUSYONU

Yapı Kredi Bankası: Emeklilere en az 12 bin TL, en fazla 15 bin TL promosyon ödemesi yapan Yapı Kredi Bankası, ek promosyon taahhütnamesi ile bu tutarı 18 bin TL’ye kadar çıkarabiliyor.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU

ING Bank: 3 yıllığına maaşını taşıyan emeklilere 15 bin TL promosyon ödemesi yapan ING Bank, 3 otomatik ödeme talimatı verenlere de 3 bin TL’ye kadar ek ödeme yapıyor. Böylece ING Bank’ın toplam promosyon ödemesi 18 bin TL’ye ulaşıyor.

Bankalar, Ekim ayında promosyon başvurularını kolaylaştırmak için çeşitli adımlar attı. Emekliler artık banka şubelerine gitmeden, mobil ve internet bankacılığı üzerinden başvurularını kolaylıkla yapabiliyor. Online başvurular sonrası promosyon ödemeleri hızlıca hesaba aktarılıyor. 31 Ekim’e kadar maaşını taşıyan emekliler, en yüksek promosyon veren bankalardan birini seçerek zamlı ödemelerden yararlanabilecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir