18 Ekim 2024

Samsunspor İcra Kurulu SMG’ye konuştu: “Maçı çeviren inanmış takım ve taraftar”

0

‘İNANILMAZ BİR GALİBİYET’

Kırmızı – Beyazlılar, geriden geldiği Göztepe maçında 4-3’lük skorla sahadan galip ayrıldı. Galibiyetin ardından Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, İcra Kurulu Üyeleri, Suat Çakır, Serkan Kaya, Fazlıhan Carus ve Av. Zafer Doğan Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulundu. Bilen, geriden gelip inanılmaz bir galibiyet elde ettiklerine değinerek, “Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak, Göztepe gibi güçlü bir takımı, evimizde mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılaşma öncesi de söylediğim gibi, gerçekten bu maçı kazanmamız, Rize’de aldığımız galibiyeti de perçinlemiş olduk.” diye konuştu.  

‘HEDEFE ULAŞMAYI GÖREV BİÇTİK’

Bilen, Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde adım adım taşları koyarak ilerlediklerine dikkat çekerek, “5 yıllık plan içerisinde hedeflerimize ulaşmayı kendimize görev biçtik. Aynı doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. Bize inanan taraftarımızı mahcup etmediğimiz için mutluyuz. Hafta sonu futbol resitali veren futbolcu kardeşlerimizi, teknik ekibi, yönetimdeki arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarımızın devamını diliyorum. Bu galibiyet bizi asla şımartmamalı. Maç maç ilerliyoruz. Önümüzde zorlu Adana Demirspor maçı var. Adana Demirspor maçına da çok ciddi bir şekilde hazırlanıp, milli araya, galibiyetle girmeyi hedefliyoruz” dedi.   

İNANMIŞLIK KAZANDIRDI 

İnanmış bir takım ve taraftarın galibiyeti elde ettiğine vurgu yapan Çakır, “Müthiş bir maç oldu. Geriden maçı çevirmek kolay değil. Hele son yarım saatte. Bunu inanmış bir takım ve taraftar yaptı. Burada kalmamalı devam etmeli. İnşallah önümüzdeki Adana Demirspor maçı da önemli. İnşallah, o maçı da alıp, yukarda kalmaya devam edeceğiz” derken, Kaya, ise “Çok mutluyuz icra kuruluna yeni girdik. Cumartesi saat 16.00’de olsa, taraftarımız takımı yalnız bırakmadı. Bu sayı daha da artabilir. Adana Demirspor maçı çok önemli. Oradan da galip gelip milli aranın ardından Fenerbahçe’yi sahamızda ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

‘ADANA’DA DA GALİP GELMEK İSTİYORUZ’

Carus, “Öncelikle taraftarımızı tebrik ediyoruz. Geriye düştüğümüz anlarda dahi 90 dakika boyunca hep takımımızı desteklediler. Uzatmalarda gelen galibiyet Samsunspor ve Samsun halkı için de çok iyi oldu. İnşallah Adana’da da bu galibiyeti sürdürürüz. Taraftarımızı deplasmana da bekliyoruz” derken, Av. Zafer Doğan, ise şunları söyledi: “Çok mutlu ve gururluyuz. Tüm Samsunspor taraftarına teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki maçlarda da yine tribünde daha çok sayı ile takımı desteklemelerini temenni ediyoruz. Serimize devam etmek istiyoruz. Tüm taraftarımıza galibiyet armağan olsun”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir