19 Ekim 2024

Narin Güran cinayetinde şoke eden iddia

0

8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayeti, Türkiye kamuoyunun gündeminden düşmüyor. 21 Ağustos’ta kaybolan Narin’in cansız bedeni 8 Eylül’de bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturmada henüz kesin bir sonuca ulaşılamadı ve pek çok iddia gündeme geldi.

Narin cinayetindeki düğümler çözülüyor: Bakan Tunç’tan ‘sonuna geldik’ açıklaması    Narin cinayetindeki düğümler çözülüyor: Bakan Tunç’tan ‘sonuna geldik’ açıklaması

Gazeteci Cengiz Erdinç, Halk TV’de yaptığı açıklamalarda, Narin’in intikam amacıyla öldürülmüş olabileceğini öne sürdü. Erdinç, “Bir tuhaflık olduğu kesin. 40 gün geçen sürede cesedi bulunamıyorsa ve katili tespit edilemiyorsa, burada bir anormallik var” dedi.

Soruşturmanın ilk şüphelisi amca Salim Güran’ın tutuklanmasının ardından, şüpheler ağabey Enes’e yönelmişti. Ayrıca, amcanın aile üyeleriyle olan ilişkilerine dair spekülasyonlar da gündemde.

Erdinç, “Narin’in öldürülmesi, ailesine yönelik bir intikamın parçası olabilir. Olayın gizlenmesinde köy halkının direnişi dikkat çekiyor. Bu köy, bir kız çocuğunun cinayetini gizleyebiliyorsa, yasak ilişkileri de saklayabilirdi” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir