22 Ekim 2024

WhatsApp’tan hayat kurtaran yenilik! Çoğu kişinin düştüğü hata geri alınabilecek

0

Bir konuşma sırasında gönderdikleri bir mesajı karşı taraf okumadan silmek isteyenlerin yanlışlıkla kendinden sildikleri olmuştur. Böyle bir hamle, ne yazık ki kişinin gönderdiği mesajı kendisinden silmesine ancak mesajın karşı tarafa gitmesine engel olamamasına neden oluyordu.

Bu eksiklik, WhatsApp kullanıcılarını defalarca üzen bir detaydı. Ancak bu eksikliği fark eden platform, yeni geliştirdiği özelliğini duyurdu.

Artık yanlışlıkla sadece kişilerin kendilerinden sildikleri hatalı mesajlar geri alınabilecek ve kişiler o mesajları “herkesten sil” seçeneğiyle kimse görmeden ortadan kaldırabilecek.

WHATSAPP DUYURDU

Birçok kişinin mesajı kendinden sildiğinde geri döndüremediğini ve pişmanlık duyduğunu fark eden WhatsApp, yayınladığı bir duyuruyla artık silinen mesajı geri alabileceğinizi açıkladı. WhatsApp yeni özelliğini “silmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı diyerek duyurdu. İşte WhatsApp’tan kullanıcılarına gelen o mesaj:

“Bir mesajı herkesten silmek istediğiniz ancak yanlışlıkla sadece kendinizden sildiğiniz oldu mu? Bundan böyle bu işlemi geri alabilirsiniz. Silmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı.”

GÖNDERİLEN MESAJ NASIL SİLİNİR VE GERİ ALINIR?

Silmek istediğiniz mesajın köşesinde yer alan aşağı oka tıklayın. Ardından “mesajı sil” seçeneğine gelin ve iki seçenekten birini seçin. Bu iki seçenek, “Benden sil” ve “Herkesten sil” olarak karşınıza çıkacak. İkisinden birini tercih edebileceksiniz.

WHATSAPP’TA SİLİNEN MESAJ NASIL GERİ ALINIR?

Eğer karşı tarafa gitmesini istemediğiniz mesajı yanlışlıkla “benden sil” seçeneğini seçerek sildiyseniz, ekranda beliren “mesaj benden silindi” yazısının sağ tarafında bir de “GERİ AL” seçeneği görünecek. Eğer bu seçeneğe tıklarsanız mesaj geri gelecek.

KAMU SON HABER

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir