19 Ekim 2024

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy’dan erken seçim açıklaması

0

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, “Siyaseten toparlanarak ve her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Daha da iyi günleri göreceğiz diye düşünüyorum. Umutluyuz ve biz çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 

YOLA DEVAM EDİYORUZ

Aksoy, seçimlerden sonra da partilerinin her zaman vatandaşın yanında olmaya devam ettiğini söyledi. 27 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek 7. yıl kutlamalarına hazırlandıklarını belirten Aksoy, “Kutlamalarımızı Ankara’da görkemli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Onun için hazırlıklarımız devam ediyor. Toparlanıyoruz. Türk siyasetinin İYİ Parti’ye her dönemden fazla ihtiyacı var. Kuruluş ilkelerimizle birlikte yolumuza devam ediyoruz. Milliyetçi, demokrat, kalkınmacı bir partiyiz. Siyaseten de toparlanarak ve her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Daha da iyi günleri göreceğiz diye düşünüyorum” diye konuştu. 

GÜNDEM DEĞİŞTİRİYORLAR

Erken seçim beklemediklerini de dile getiren Aksoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Gündem değiştiriliyor. Güçlendirilmiş parlamenter sistemin gelmesi kaydıyla biz erken seçime evet deriz. Mevcut Cumhurbaşkanı’na yeniden seçilebilme hakkı sağlayacak şekilde bir erken seçime karşı dururuz. Biz seçimden kaçmayız ama günün şartları önemlidir. Anayasa değişikliğinde de parti olarak ilk 4 maddeye kesinlikle dokunulamaz ve kırmızı çizgimizdir. Emeklisi, çalışanı perişan halde ama mevcut iktidar gündem değiştirmek için milleti uyutma taktiği izliyorlar. Ama milletimizin gereğini yapacağına inancımız tam. Umutluyuz ve biz çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir