22 Ekim 2024

Atakum Final Kampüsü’nden örnek proje! 15 tekerlekli sandalye bağışı gerçekleşti

0

SAMSUN FİNAL OKULLARI’NDAN ‘ENGELSİZ YARINLARA’ PROJESİ

Samsun Final Okulları Atakum Kampüsü, öğrencilerle birlikte yürüttüğü “Engelsiz Yarınlara” isimli proje ile , Samsun Sakatlar Derneği’nde tekerlekli sandalye bekleyen 15 kişiye tekerlekli sandalye bağışladı.

HEDEF, DAHA BÜYÜK PROJELERE ÖRNEK OLMAK

“Engelsiz Yarınlara” projesi ile daha büyük organizasyonlara örnek olmayı hedefleyen  Atakum Final Kampüsü yaptığı açıklamada “Bu anlamlı bağış, kumrumuzun, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin değerli katkılarıyla hayata geçirildi.” ifadeleri kullanıldı.

“ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

Samsun Final Okulları Atakum Kampüsü Genel Müdürü Cengiz Karaca, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Engelliler Haftası, toplumsal duyarlılığımızı artırmak ve engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak adına önemli bir farkındalık dönemidir. Atakum Final Kampüsü olarak, öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ‘Engelsiz Yarınlara’ projesi ile sadece ihtiyaç sahibi bireylere tekerlekli sandalye bağışlamakla kalmadık, aynı zamanda toplumda engellilere yönelik duyarlılığı artırmayı hedefledik. Bu projede emeği geçen tüm öğrenci, veli ve destekçilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha engelsiz bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz.”

KARŞILIKLI PLAKET TAKDİMİ

Etkinliğe katılan Samsun Sakatlar Derneği Başkanı Fahrettin Öztürk plaketini Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik’ten, Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yakup Özden plaketini Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca’dan aldı.

Ayrıca etkinlik sonunda projeye destek veren tüm öğrenci, veli ve gönüllülere teşekkür edildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir