22 Ekim 2024

Bahçehir Kolejin’de 19 Mayıs coşkusu

0

Bahçeşehir Kolejinin geleneksel hale getirdiği 19 Mayıs Bilim Sanat ve Spor Şenliği, yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

BAYRAM COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler gerçekleştirilen etkinliklerle unutulmaz bir gün geçirerek, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. 

KARARLILIK VURGUSU

Törende hazır bulunan Bahçeşehir Koleji 19 Mayıs ve Atakum Kampüs Müdürleri Vedit Köksal ve Gökhan Sağlam tarafından yapılan ortak açıklamada “Bugün Ulu Önderimizin milli mücadele ateşini yaktığı ve tüm ülkeyi aydınlığa kavuşturduğu o kutlu günün 105. yılındayız. Bandırma gemisi ile Anadolu’ya taşınan umut ve kararlılık bir milletin yeniden varlığını sağlamış, millet böylelikle kendi geleceğini kurabilme hakkına kavuşmuştur. Bugün öğretmeni, öğrencisi, velisiyle burada toplanan, coşkumuza ve heyecanımıza ortak olan herkesin bayramını kutluyor, Bahçeşehir Koleji olarak dünya ile uyum içinde çalışan, dünyayı tanıyan, dünya vatandaşı bireyler yetiştirme idealimizde yolumuzdan sapmadan emin adımlarla ve kararlılıkla ilerliyoruz. Ulu Önderimizin işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyacak olan çocuklarımız, gençlerimiz… Umut sizdedir. Hepinizi gözlerinden öpüyor bayramınızı kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

GÖSTERİLER YAPILDI ÖDÜLLER VERİLDİ

Konuşmaların ardından başlayan konser ve okul bandosuyla katılımcıların coşkusu daha da arttı. Gün boyu devam eden etkinliklerde tornet yarışlarından ruben tüpü gösterilerine, estrafor uçak yarışından robotik atölyelerine kadar hazırlanmış pek çok etkinlikte çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Tören, sportif müsabakaların tamamlanıp ödüllerin verilmesinin ardından coşkuyla söylenen marşlarla sona erdi.

KAYNAK: NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir