22 Ekim 2024

Zorlu Eğitim Kurumları 19 Mayıs’ı kutladı! Gösteriler büyük beğeni topladı

0

Samsun Zorlu Eğitim Kurumları öğrencileri, öğretmenlerinin önderliğinde hazırladıkları etkinlikleri, Piazza AVM’de gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bir programla kutladı. Samsun Zorlu Eğitim Kurumları öğrencileri, hazırladıkları gösteri programıyla 7’den 70’e tüm vatandaşlara 19 Mayıs coşkusunu bir kez daha yaşattı.

BÜYÜK ALKIŞ ALDI 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, vals ve zeybek dansı ile devam etti. Öğrenciler, hazırladıkları orotoryo gösterisini izleyicilerin beğenisine sundu. Jimnastik, step gösterilerinin de gerçekleştirildiği programda Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi de İngilizce olarak okundu. Okul korosunun seslendirdiği türküler ve marşlar ise izleyicilerden büyük alkış aldı. Öğretmenler, veliler ve vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarıyla marşlara eşlik etti. Atasam Hastanesi personeli de etkinliklerle katılım sağlayarak bayramı doyasıya yaşadı.  

DAHA AYDINLIK BİR GELECEK

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin, ulusun bağımsızlık yolundaki kararlılığının simgesi olduğunu vurgulayan Zorlu Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, “Gençlerimizin sporla, bilimle, kültür ve sanatla daha aydınlık bir geleceğe yürüyeceğine inancımız tamdır. Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir” sözünü hatırlayarak, gençlerimizin enerjisi, azmi ve kararlılığı ile ülkemizin yarınlarını inşa edeceğine olan güvenimizi bir kez daha vurguluyoruz. Tüm gençlerimizin ve milletimizin bayramı kutlu olsun” dedi.

Programın sonunda Piazza AVM yetkilileri, Zorlu Eğitim Kurumları’na hazırladıkları gösteri için teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. 

Kaynak: ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir