22 Ekim 2024

TFF Samsun Bölge Müdürlüğü’ne atanan Özbulut’a hayırlı olsun ziyareti

0

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI 

“Sevdamız Samsun” Genel Merkezi Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürlüğü’ne atanan Hasan Özbulut’a tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, “Sevdamız Samsun” ekibi, şehirdeki futbol altyapısının güçlendirilmesi, gençlerin futbola kazandırılması ve amatör kulüplerin desteklenmesi konularında yapılacak projeler hakkında TFF Samsun Bölge Müdürü Hasan Özbulut ile fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, Samsunspor’un son dönemdeki başarılarının devam etmesi ve daha üst seviyelere çıkması için atılabilecek adımlar da detaylı olarak konuşuldu.

İŞBİRLİĞİ MESAJI 

TFF Samsun Bölge Müdürü Hasan Özbulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni göreviyle birlikte Samsun’un futboluna katkı sağlamak için yoğun bir çalışma içerisinde olacağını ifade etti. Özbulut, Samsun’un futbol potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve bölgedeki gençlerin futbola olan ilgisini artırmak amacıyla çeşitli projeler geliştirdiklerini belirtti. Ayrıca, Sevdamız Samsun gibi şehirde köklü bir sivil toplum kuruluşu ile iş birliği yapmanın kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

UMUT VERİCİ 

Ziyaretin sonunda, hem TFF Samsun Bölge Müdürlüğü hem de Sevdamız Samsun Genel Merkezi, şehirde sporun gelişimi için ortak projelerde yer almayı ve iş birliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Ziyaret, Samsun’da sporun ve özellikle futbolun geleceği açısından olumlu ve umut verici bir görüşme olarak değerlendirildi. Ziyaretin anısına, Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven,TFF) Samsun Bölge Müdürü Hasan Özbulut’a Sevdamız Samsun Genel Merkezi tarafından özel olarak tasarlanmış kırmızı-beyaz kravat hediye etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir