22 Ekim 2024

Efsaneler Samsunspor’u analiz etti: “Rakibin hatalarını fırsata çevirmeyi biliyor”

0

Samsun Canlı Haber TV ve Kanal S ekranlarında yayınlanan “Spor Odası” programına yorumları ile değer katan Samsunspor’a hem futbolcu hem de teknik direktör olarak yıllarca hizmet vermiş olan, Mehmet Ali Çınar, Hasan Şengün (Dobi Hasan) ve moderatör Ahmet Usta, Kırmızı – Beyazlıların pazar günü deplasmanda oynadığı ve sahadan 1-3’lük skorla galip ayrıldığı Adana Demirspor, maçı ile ilgili yorum ve analizlerde bulundu.

‘İLK YARI İYİ DEĞİLDİK’

Usta, “Adana Demirspor takımı için bu maç dönüm noktasıydı. Müsabakaya da iyi başladılar. İlk yarı biz iyi değildik. Ancak ikinci yarıda savunmalarında büyük hata yaptılar. Samsunsporumuzun attığı gollerde stoperlerinin büyük hataları vardı. Samsunspor’da bunu çok iyi takip ederek, skorda öne geçti” diye konuştu.

 

‘MÜTHİŞ BAŞARI”

Çınar, alınan galibiyetten sonra artı ve eksiklerin ders alınması anlamında söylemek gerektiğine değinerek, “6-7 hafta çok önemliydi. 7. hafta da Samsunspor tarihinde müthiş bir başarıya imza attı. Şu an da lig ikincisi olma gururu yaşatan başta hocamız olmak üzere, yöneticisinden, futbolcusuna, taraftarına herkesi tebrik ediyorum. Samsun camiamıza hayırlı olsun ve gelecek maçlara bu tablonun yansımasını temenni ediyorum. Ama maçın zor geçeceğini söylemiştik. Bunda da yanılmadık. İlk 5 dakika oyuna iyi başladık. Ama ilk yarının devamında maalesef tempo yavaştı. Doğru şutumuz yoktu. İyi ki Okan gibi bir kaleciye sahibiz. Önemli kurtarışlar yaptı. Takımımız ikinci yarı oyunu kendi aleyhine çevirdi” dedi. 

“HER ANLAMDA SES GETİREN TAKIM”

Şengün, ise oyuna Samsunspor’un istediği gibi başlayamadığına değinerek, şunları söyledi: ” Muhteşem bir skor. Puan tablosunda ikinci sıradasın. Türkiye’de her anlamda ses getiren bir takımsın. Ama eksikler vardı. Sonuç itibariyle iyi günde eksiklerimizi görürsek, ona göre önlem almak daha sağlıklı olur. Maçın zor olacağını söylemiştik. Nitekim de istediğimiz arzuda başlayamadık. Penaltı mı? Değil mi tartışılır. Ama, yediğimiz gol bize yakışmadı. Buna rağmen oyunu akışında yine devam ettirdik. İlk golü bulana kadar maalesef çok iyi oynayamadık. Beraberlikten sonrada, rakibin özgüveni de düştü. Samsunspor’un kondisyonu son dakikalar yükselti. Adana Demirspor’un takım savunmasında zafiyet vermesi bizim adımıza artı oldu. Takımı tebrik ediyorum”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir