22 Ekim 2024

Samsun’da muhtarlardan Başkan Doğan’a teşekkür: “Sosyal belediyeciliği görsünler”

0

SAMSUN’DA 153 RESTORAN’DA UCUZ YEMEK MÜJDESİ 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçe terminalinin bulunduğu alandaki 153 Restoran’da fiyatlarda indirime gidildiğini duyurarak, “Burada yemekler de, fiyatlar da çok güzel” dedi. Doğan’a teşekkür eden Samsun Muhtarlar Dernek Başkanı ve Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk, “Sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinin ne olduğunu görsünler” ifadelerini kullandı. 

“TAKDİR ETMEK VAZİFE”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Öztürk şu ifadeleri kullandı; 

Lokantalarda yemek fiyatlarının çok yüksek olduğu bir dönemde, belediyenin işlettiği İlçe Minibüsleri Terminali içinde bulunan 153 Restoran’da tabldot uygulamasını başlatıp, yemek fiyatlarını da 40 TL ile 20 TL arasında sabitleyip, tesisi halka açan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı tebrik ediyorum. Alım gücünün düştüğü bu süreçte, halkı ile dayanışan hangi partinin belediye başkanı olursa olsun, takdir etmekte bir vazifedir… Geçtiğimiz 5 yıl boyunca, ‘Ula ben ne olcam’ diyen şehrinin insanlarına takındığı tavır ile ‘Beton var, demir var onları ye’  diyenler, sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinin ne olduğunu görsünler. Halkına ucuz fiyatlarla hizmet veren bu gibi belediye tesislerin çoğalması temennisi ile. Teşekkürler Büyükşehir Belediye Başkanım Halit Doğan

HEM KESEYE HEM DAMAĞA

153 Restoran’da ana yemekler 40, 4 çeşit tabldot yemek 70, salatalar 15, çorbalar 20 liradan hizmete sunuluyor. Başkan Doğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçeler terminalinin bulunduğu alandaki 153 Restoranımızda tabldot uygulamasına geçerek fiyatlarımızı indirdik. Hem keseye hem damaklara hitap ediyoruz.”

KAYNAK: ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir