22 Ekim 2024

Samsunspor’da Veysel Bilen ve Soner Soykan’dan mesaj: Birliktelik başarı getirdi

0

BİLEN VE SOYKAN’DAN KANAL S’YE AÇIKLAMA 

Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen ile Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

‘TAKIM OYUNU OYNADIK’

Bilen, “Sezon başı kötü bir başlangıcımız oldu. Ama başkanımız tam bir liderlik örneği göstererek, hoca değişimini ekibini zamanında ateşleyecek bir birliktelik sağladı. Güzel bir takım oyunu oynadık ve kimsenin beklemediği başarıyla, ligde kalmanın mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Maddi manevi desteği olan başkanımıza taraftarlarımıza, hocamıza teknik ekibe, futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Daha güzel günlere birlikte ulaşmaya temelli ediyorum” dedi.     

‘BAŞARI ARTACAK’

Soner Soykan, birlikteliğin devam etmesiyle başarının artacağının altını çizerek, “Çok stresli başladığımız lige, stresli ama bir o kadar da keyifli bitirdik. Tüm taraftarlarımıza, camiamıza hayırlı olsun. Veysel beyinde dediği gibi bir baba şefkatiyle başkanımızın bize desteğinden dolayı teşekkür ederiz. Bu sezon bizim için çok önemliydi. Çıktımız sezonda ligde kalmak. İnşallah önümüzdeki sezonlarda başkanımızın hedeflediği vizyonda bir Samsunspor’un önü çok açıldı. Allah’ın izniyle çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Tüm taraftarlarımıza armağan olsun” ifadelerini kullandı.  

KAYNAK: GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir