22 Ekim 2024

Veysel Bilen: “Rakiplerin gözü Samsunspor’da”

0

‘İNANCIMIZI YİTİRMEDİK’

Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Fenerbahçe maçı öncesi Samsun Medya Grubu’na özel açıklamalarda bulundu. Bilen, “Üst üste dördüncü kez, galip geldik. Ligde yükselen form grafiğiyle, mücadeleyi bırakmayan, geriden gelip kazanmasını bilen bir Samsunspor olarak son derece mutluyuz. Adana Demirspor maçında maalesef, penaltıyla 1-0 geriye düştük. Fakat hiçbir zaman inancımızı yitirmedik. Saha da oyuncu kardeşlerimizin oyunu çevireceğini ve Samsun’a mutlu döneceğimizi biran olsun aklımızdan çıkarmadık. Nitekim de öyle oldu. Genelde ikinci yarılarda rakiplerimiz düşerken, bizim taktiğimiz ve eforumuz yükseliyor. Bu bizim bir avantajımız emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyoruz.  Samsunsporumuz her hafta seyir zevki yüksek, her hafta konuşulan bir takım haline geldi” diye konuştu.   

‘SORUMLULUK GİDEREK ARTIYOR’

Bilen, aldıkları puanlar ve ligdeki sıralamaları açısından mutlu olduklarına değinerek, “Her hafta sorumluluğumuz giderek artıyor. Tüm takımların gözü Samsunspor’da ve yenmek için uğraşacaklar. Bizim ise asla işi bırakmamamız gevşemememiz lazım. Bunun geçmişte örnekleri var. İlk 7-10 hafta çok iyi gidip, sonra düşüşe geçen takımların durumu ortada. Hocamız da sık sık vurguluyor. Bizim ilk devrede alabildiğimiz, en yüksek puan neyse onu almak gibi bir hedefimiz var. Maç maç gidiyoruz. Fenerbahçe’de bu maçlardan birisi. Adana Demirspor maçı geride kaldı. Takımımız perşembe gününe kadar çalışacak. Sonra 3 gün izin olacak. Pazartesi tekrar hazırlıklar devam edecek. Öncelikle iyi bir futbol ve centilmence yükselen futbolumuzu sahaya yansıtarak, Samsunspor’un bu başarısı tesadüf olmadığını bir kez daha perçinlemek istiyoruz. Bu konuda inancımız tam” dedi.  

TARAFTARA ÇAĞRI 

Bilen son olarak, kombine ve loca konusunda taraftara çağrıda bulunarak, “Bizi kesinlikle yalnız bırakmayan taraftarlarımızın Fenerbahçe maçında çok daha büyük desteklerine ihtiyacımız olduğu bir gerçek. O gün sahada bir futbol şöleni olacağını düşünüyoruz. Şu an da 3-4 locamız vardı. Onlara da talep var. Locamızı da pazartesine kadar doldurmak istiyoruz. Biletlerimiz tamamının satılacağını düşünüyoruz. Kombinelerde de bir indirim yaptık. Taraftarımızın kombine alarak, takıma daha da çok destek vermelerini bekliyoruz. Sahadaki kardeşlerimizin bunu hak ettiğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir