21 Ekim 2024

Samsun’da 153 Restoran’da ucuz yemeğe hücum: Başkan Doğan’a teşekkür ettiler

0

SAMSUN 153 RESTORAN’DA UCUZ YEMEK YOĞUNLUĞU 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın gelen talepler üzerine tabldot uygulamasına geçildiğini ve fiyatların indirildiğini duyurmasıyla vatandaşlar adeta 153 Restoran’a akın etti. Uygun fiyata, kaliteli yemek hizmeti alan vatandaşlar Başkan Doğan’a teşekkür etti.

KUYRUK DIŞARI TAŞTI

Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçe terminalinin bulunduğu alandaki 153 Restoran’da Başkan Doğan’ın talimatıyla fiyatlar düşürüldü. Tas kebabı, İzmir köfte, karnıyarık, sebzeli köfte, fırın tavuk, mantarlı tavuk sote gibi ana yemeklerin 40, 4 çeşit tabldotun 70, salataların 15, çorbaların 20 liradan hizmete sunulduğunu duyan vatandaşlar, 153 Restoran’da uzun kuyruk oluşturdu. Kuyruk restoranın dışına kadar taştı. Kanal S mikrofonlarına değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar ise yemekten ve hizmetten çok memnun kaldıklarını belirtti. 

İNSANLAR MUTLU

Vatandaşın hizmetten ve yemeklerden çok memnun kaldığını belirten Restoran Müdürü Hasan Deniz, “Beklenen ve istenen bir hizmetti. Bu çağrıları da başkanımız duydu ve vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti uygun fiyatta sunmaya başladı. İnsanlar da mutlu” dedi.

DAHA NE OLSUN 

Hicran KANCA: Dışarda çorba fiyatına 4 çeşit yemeğin olduğu tabldot çok iyi. Çok memnun kaldık. Hem sıcak, hem temiz hem uygun yemek daha ne olsun. 

ÇOK GÜZEL HİZMET

Deniz KORKMAZ: Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir hizmet. Tüm vatandaşlar bundan faydalanabiliyor. 

KAHVE FİYATINA YEMEK

Enver YILMAZ: Hizmet çok güzel. Biraz daha genişletilmesi gerekiyor. Vatandaş için çok güzel bir hizmet. Fiyatlar makul. Bir kahve parasına karnını doyurabiliyorsun. 

ALLAH RAZI OLSUN 

Anıl ÇAKIRBEY: Hizmetten çok memnun kaldık. Çalışanların ellerine kollarına sağlık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan’dan Allah razı olsun. 

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞMIŞTI

Başkan Halit Doğan önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti: “Burada yemekler de, fiyatlar da çok güzel. Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçeler terminalinin bulunduğu alandaki 153 Restoranımızda tabldot uygulamasına geçerek fiyatlarımızı indirdik. Hem keseye hem damaklara hitap ediyoruz.”

KAYNAK: ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir