23 Ekim 2024

LÖSEV Samsun 5 ilde hastalara destek oluyor

0

LÖSEV İl Koordinatörü Ferhan Taşkınsu, sorumluluk alanları alan Samsun, Ordu, Giresun, Amasya ve Sinop illerinde lösemi ve kanser hastalarının zor zamanlarında yanlarında olmaya devam ettiklerini belirtti. 

SAMSUN MEDYA GRUBU’NU ZİYARET ETTİLER

LÖSEV Samsun İl Koordinatörü Ferhan Taşkınsu ile halkla ilişkiler personeli İmren Keskin, Elif Hitaloğlu ve Hümeyra Duran, SMG’yi ziyaret ederek Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun’la görüştü. Görüşmede Taşkınsu, LÖSEV’in çalışmalarından bahsetti. LÖSEV’in amacının lösemili ve kanser hastalarına hizmet etmek olduğunu ifade eden Taşkınsu, “LÖSEV olarak sadece lösemili çocuklarımıza değil kanser hastası yetişkinlere de hizmet veriyoruz. Ayrıca yaptığımız etkiliklerle de farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde LÖSEV ailesinin yoğun bir katılımla Ankara Anıtkabir’de buluştuğunu dile getiren Taşkınsu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Cumhuriyet’in 101. yılında minnet ve saygılarımızı sunmak için Anıtkabir’e gittik. Bizler Samsun’da 14 otobüsle Ankara’da gerçekleştirilen törende yerimizi aldık. Törene, LÖSEV Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, Vakfın Yönetim Kurulu Üyeleri,  Vakfa kayıtlı on binlerce lösemi ve kanserle mücadele eden çocuk ve aileleri, iyileşmiş gençleri, yetişkin kanser hastaları, bağışçıları ve gönüllüleri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından 40 bini aşkın kişi katıldı” diye konuştu.

NECDET UZUN BAŞARI DİLEDİ

SGM Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun LÖSEV Samsun heyetine çalışmalarında başarı dilerken, ziyarette Samsun Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan’da hazır bulundu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir