23 Ekim 2024

Olivier Ntcham ve Okan Kocuk’un neden Milli Takım’a gitmediği belli oldu!

0

Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Olivier Ntcham’ın Fenerbahçe maçını bahane ederek milli takımlarına gitmediği ve Okan Kocuk’un da A Milli Takımı’ndan davet edilmediği iddialarına yanıt verdi.

VEYSEL BİLEN’DEN OLIVIER NTCHAM VE OKAN KOCUK AÇIKLAMASI

Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, “Okan Kocuk’un A Milli Takım’a çağrılması gereken formda olduğu ve sahip çıkmadığımız konuşuluyor. Üstelik maçın Samsun’da olması da vurgulanıyor. Kaleci Okan, Adana Demirspor maçında ısınmada sakatlandı. Fedakarlık yaparak doktor müdahalesi ile maçı tamamladı. Bugün hala tedavi oluyor. Fenerbahçe maçına yetişecek. Böyle bir pozisyonda Okan Kocuk nasıl milli takıma gitsin? Milli takım zaten Okan’ı davet etmek için aradı. Sağlık ekibimizin raporunu görünce de olmadı.

Olivier Ntcham’ın Fenerbahçe maçı için Kamerun Milli Takım’ına gitmeyi reddettiği de söylendi. Ntcham’ın durumu da Okan’ın durumuna benzer. Ntcham çok yoğun tempoda maçlar oynadığı için onun da hafif bir sakatlığı var. Tedavi olmak durumunda, sağlık ekibi milli takıma giderse ‘İyileşme süreci uzar’ raporu verdi. Ntcham da ‘Benim için Fenerbahçe maçı son derece önemli, o maçta mutlak oynamak istiyorum, hem takımıma katkı vermek hem de böyle bir maçı yaşamak istiyorum’ dediği için milli takımının hocasını arayıp affını istemiştir. Bugün de Samsun’da tedavi olduktan sonra 4 gün dinlenip, salı gününden sonra da takımla çalışacak. Yani biri milli takıma çağrılmamış, biri de reddetmiş olgusu değil, beyan ettiğim sözler gerçektir” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir