23 Ekim 2024

A Milli Futbol Takımı oyuncusu Arda Güler: “Hedefimiz kazanmak”

0

A Milli Takımımız yarın akşam Karadağ ile Samsun’da karşı karşıya gelecek.

“YENİDEN SAMSUN’DA OLMAK ÇOK GÜZEL”

Karşılaşma öncesi, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Milli fubolcu Arda Güler Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda düzenlenen basın açıklamasında konuştu. Arda, “Yeniden Samsun’da olmak çok güzel.

“KARİYERİMDE EN İYİ GOLE SAMSUN’DA İMZA ATTIM”

Kariyerimdeki belkide en iyi gole burada imza attım. Umarım güzel bir gole imza atarım. En büyük hedefimiz maçı kazanmak.” derken, ‘Real Madrid ve A Milli Takım’daki rolü’ sorusuna yanıt veren Güler, “Kariyerimi bırakmadan inşallah milli takımda kupa kazanmak istiyorum. Bazen orta saha, bazen sağ kenar, bazen forvet oynuyorum. Ne istenirse mevkiiye göre gereğini yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

“ARAMIZDA HİÇBİR PROBLEM YOK”

Bu sene Real Madrid’de aldığı sürelerden memnun olduğunu dile getiren Arda Güler, “Bu sene daha da fazla süre alıyorum. Orada daha da fazla başarılı olmak istiyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Hiçbir problem yok hocamla aramda. Bazen öyle haberler çıkıyor ama orada hiçbir sıkıntı yok. Tabii ki her maç oynamak isterim. Her oyuncu gibi ama orada dediğim gibi hiçbir problem yok” dedi.

“AVRUPA’DA YÜKSEK SEVİYEDE OYNAMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ” 

Kendisi gibi Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden arkadaşlarının iyi performansının devam etmesini istediğini ifade eden Arda Güler, “Goller, asistler yapmak istiyorum ki ülkemi en iyi şekilde burada da temsil edebileyim. Kerem Aktürkoğlu gittiğinden beri çok iyi bir çıkış yakaladı. Umarım öyle devam eder. O da bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Ben aynı şekilde, Hakan abi aynı şekilde, Orkun abi aynı şekilde. Avrupa’da oynayan Türk oyuncularımız da inşallah hep yüksek seviyede oynamaya devam ederiz. Buraya da olumlu yansıtacağını düşünüyorum” diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir