23 Ekim 2024

AK Parti’de kongre maratonu başlıyor! Vatandaşla kucaklaşacaklar

0

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 12 Ekim Cumartesi günü başlayacak kongrelerin sadece teşkilat içi çalışmalardan ibaret olmadığını belirterek, “Kongrelerimizi milletle kucaklaşma ruhuyla gerçekleştireceğiz” dedi. 

TALEPLER YERİNE GETİRİLECEK

Başkan Köse, Terme ve Çarşamba ilçelerinden başlayacak kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin her zaman sahada ve milletin sesine kulak verdiğinin altını çizen Köse, ” AK Parti olarak geride bıraktığımız seçimlere dair tüm kademelerimizle ciddi çalışmalar yaptık. ‘Özümüzden Geleceğe’ başlığı adı altında ‘Türkiye Buluşmaları’ programlarını eylül ayında gerçekleştirdik. 17 ilçemizde 17 milletvekilimizi ağırladık. Türkiye genelinde yaklaşık 100 bini aşan müstakil noktada vatandaşlarımızla birlikte olduk. Milletimizin terazine tekrar başvurduk. ‘Vatandaşımız bizden ne istiyor?’ bunların değerlendirmesini yaptık.  Vatandaşlarımızdan gelen bütün talepleri not ettik. Biz halkın talepleriyle siyasetini şekillendiren bir partiyiz. Milletimizin umudu AK Parti’dir. Milletimizin muhalefete inancı olmadığını açıkça görüyoruz. Milletimizin her talebini büyük bir çalışmayla yerine getireceğiz.” diye konuştu.

ELEŞTİRİLER DİKKATE ALINACAK

81 ilde Türkiye Buluşmaları’nın başka bir formatını kongrelerde gerçekleştireceklerini kaydeden Köse, “Kongrelerimizin yegane misyonu teşkilat içi çalışmalardan ibaret olmayıp milletle kucaklaşma ruhuyla oluşacak. Bu çerçevede kongrelerimize hazırlandık. Samsun’da en üst düzeyde, büyük bir gayretle kongrelerimizi şölen havasında gerçekleştireceğiz. Kongrelerimiz milletimizle kucaklaşmanın bir tablosu olacak. Milletimizin sesine kulak vereceğiz. Eleştirileri de dikkate alacağız. Milletimizi bu vesileyle kongrelerimize davet ediyoruz. Vatandaşımızın Cumhurbaşkanımıza mektup yazacağı stantlar oluşturuyoruz. Vatandaşın derdi direkt Cumhurbaşkanımıza ve kadrosuna iletilmiş olacak” dedi. 

SAMSUN KAZANÇLI ÇIKACAK 

Köse sözlerine şunları ekledi: “Samsunumuzdaki tüm kurum ve kuruluşların, her türlü yönetim kademesinin istişare mekanizmasının, koordinasyonun en iyi çalıştığı bir dönemi yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlikten Samsun kazançlı çıkacaktır.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir