24 Ekim 2024

Başkan Halit Doğan’dan Sandıkçı ve Baş’a tebrik

0

Samsun’un Çarşamba ve Terme ilçelerinde AK Parti 8. Olağan Kongreleri gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve partililer katıldı.

Kongre sonucunda Çarşamba İlçe Başkanlığı’na Ersin Sandıkçı, Terme İlçe Başkanlığı’na İsa Baş seçildi. 

HALİT DOĞAN’DAN BAŞKANLARA TEBRİK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’na seçilen Ersin Sandıkçı’yı ve Ak Parti Terme İlçe Başkanlığı’na seçilen İsa Baş’ı tebrik etti. 

Başkan Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti 8. Olağan Kongrelerimiz için; Terme’miz ve Çarşamba’mızdaydık.. Partimizin değerli isimleri, yol ve dava arkadaşlarımızla kongremizde bir araya geldik.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; şehrimiz için ülkemiz için “Durmak yok, Çalışmaya Devam” şiarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremiz neticesinde; Terme’mizde İlçe Başkanlığına seçilen İsa Baş ve yönetim kurulu ile Çarşamba’mızda İlçe Başkanlığına seçilen Ersin Sandıkçı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Hepimiz görevlerimizin bilinciyle, hemşehrilerimizin bizlere verdiği bu sorumlulukla hareket etmeye devam edeceğiz. Kongrelerimiz hayırlı olsun.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir