21 Ekim 2024

Teknik adam Markus Gisdol: “Samsunluları her zaman kalbimde taşıyacağım”

0

Gisdol’ün açıklamalarından satır başları; 

Sky: Olağanüstü başarı öyküsüne rağmen sözleşmeyi uzatmıyorsunuz. Neden?

Gisdol: O zamanlar beni seçtikleri için çok minnettarım; burada insani düzeyde pek çok şey gerçekleşti. Ancak profesyonel olarak bu bir görevdi. Biz bunu yerine getirdik. Çok güzel duygularla ayrılıyorum ve Samsunluları her zaman kalbimde taşıyacağım.

Sky: Samsunlu taraftarların gönlünü büyük bir hızla fethettiniz.

Gisdol: Bu gerçekten eşsizdi. Bu takdir, bu aşk olağanüstü. Bütün stadyum antrenörün adını bağırdığında ilk önce yanlış filmde olduğunuzu düşünürsünüz. Birbirinize verdiğiniz sıkı çalışmanın ve saygının farkına varmak gerçekten iyi hissettiriyor. Ve çok önemli: Bunun bize spor açısından çok faydası oldu. Evimizde çok önemli puanlar aldık. Ortalığı karıştıran 30.000 fanatik hayran varsa, Almanya’da 80.000 hayran varmış gibi geliyor. İki hafta önce Trabzon’a karşı büyük Karadeniz düellosunu kazandığımızda stadyum neredeyse patlayacaktı (gülüyor).

Sky: Takdir günlük yaşamı nasıl etkiliyor? Örneğin alışveriş yaparken.

Gisdol: Başlangıçta biraz daha sessizdi. Bir noktada bu durum değişti ve artık chai çayına davet edilmeden on metre yürümek mümkün değildi; saf duygusallık ve sevginin bir türü, üzerimde güçlü bir etki bıraktı. Bu takdir, bu aşk olağanüstü.

ALINTI: https://sport.sky.de/

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir