20 Ekim 2024

SASKİ Genel Kurulu’nda 1. ve 2. başkanvekili belirlendi

0

SASKİ GENEL KURULU’NDA BAŞKANVEKİLİ SEÇİMİ YAPILDI 

SASKİ Genel Kurulu’nda 1. ve 2. Başkanvekili seçimi yapıldı.

NİHAT SOĞUK BİRİNCİ BAŞKANVEKİLİ 

Yapılan gizli oylamada AK Parti Grubu’nun bildirdiği isimlerden Nihat Soğuk 57 oyla  birinci başkanvekili, Abdurrahman Çamaş ise 48 oyla ikinci başkanvekili oldu. CHP Grubu ise isim bildirmedi.

Abdurrahman Çamaş

Teknik İşler, Çevre ve Sağlık, Plan ve Bütçe, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor ile Ulaşım Komisyonlarının haricinde Hukuk, Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Çeşitli İşler, Su Hizmetleri, Kanal Hizmetleri, Kırsal Mahaller Komisyonu kurulması oy birliğiyle kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’na Mehmet Köse, Muzaffer Emuce, Soner Taş, Mustafa Sarıoğlu, Sait Sarıer, Abdurrahman Çamaş, Atila Tekcan, Ali Yiğit, Talat Eyüpoğlu seçildi.

Teknik İşler Komisyonu’na Recep Kemal Certel, Melek Kubalas Ertaş, Sefa Can Toraman, İbrahim Güven, Halil İbrahim Doğan, Ahmet Hatinoğlu, Hasan İpek, Razaman Çotur, Kadir Güntay seçildi. 

Çevre ve Sağlık Komisyonu’na Mustafa Seven, Mehmet Özden, Recep Kaçar, Saadettin Küçükali, Asalet Yapıcı, Ali Sukas, Fikret Pekal, Mehmet Uyanık, Murat Şahin seçildi. 

Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu’na Mümin Osman Ertan, Serkan Akyüz, Halil İbrahim Doğan, Ali Şafak, İsmail Kazanç, Şerife Acar Döndü, Osman Atlı seçildi.

Ulaşım Komisyonu’na, Nihat Soğuk, Yusuf Aydın, Turan Okur, İsmail Şengül, Şener Cındık, Mehmet Kurt, Özkan Karakaya seçildi. 

Hukuk Komisyonu’na Sezai Demirkan, Ali Şengül, Mücahit Yılmaz, Murat Cevahir, Deniz Atalay, Kayhan Doğan, Kerim Akdenk seçildi. 

Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyonu Eyüp Sabri Şahin, Mevlüt Berçinli, Ahmet Şevket Karaçuha, Veysel Şahinal, Sadık Sağlam, İsmail Yüksel, Recep Aydın seçildi. 

Meclis katipliğine seçilen isimler ise şöyle;

Asil Üyeler:
Bahri Kara
Mücahit Yılmaz

Yedek Üyeler 
Ahmet Hatinoğlu
Asalet Yapıcı

FİKİR İŞÇİSİ: NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir