19 Ekim 2024

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü?

0

15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştirerek 250 vatandaşımızı şehit eden FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in öldüğüne yönelik iddialar sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü.

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN ÖLDÜ

Kanada’ya kaçan FETÖ elebaşının yeğeni Kemal Gülen’in hesabından ‘Gülen öldü’ paylaşımı yapıldı. Kemal Gülen, “Fethullah Gülen Hocaefendi, uzun süredir mustarip olduğu kalp rahatsızlığına yenik düşerek dar-ı bekaya irtihal etmiştir. Bu büyük kaybın verdiği acıyla taziyeleri kabul edemeyecek kadar derin bir hüzün içindeyim. Makamı âli olsun…” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadaki paylaşımın ardından Fethullah Gülen ismiyle twitter de trend topic oldu.

HESAP ÇALINTI ÇIKTI

FETÖ elebaşının yeğeninin yaptığı paylaşımın ardından terörist Fethullah Gülen’in ölmediği, Kemal Gülen’in hesabının çalındığı açıklandı. Terörist Gülen’in yeğeni Kemal Gülen bu kez sosyal medyadan yayınladığı video ile söz konusu iddiayı yalanladı.

SON GÖRÜNTÜSÜ GÜNDEM OLMUŞTU

‘Fethullah Gülen’in son hali’ ifadeleriyle paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Görüntülerde berbat bir halde görünen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in demans hastası olduğu, yanında biri olmadan hareket edemediği ve kimseyi tanımadığı ortaya çıkmıştı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir