19 Ekim 2024

19 Ekim Cumartesi Samsun hava durumu

0

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu; sabah saatlerinde kıyı kesimleri, öğle saatlerinde ise Bölge genelinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinde kıyı kesimlerde yerel kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıların, ekim ayı ortalamalarının 4 ila 6 derece altında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerinden hafif ve orta kuvvette, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli (30 ila 50 km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Bölgemiz genelinde devam eden sağanak yağışların kıyı kesimlerde yerel kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZİRAİ DON OLAYI UYARISI: Bölgemizin iç ve yüksek kesimlerinde zirai don olayı bekleniyor. Zirai don riskinin hafta ortasına kadar devam edeceği tahmin edildiğinden tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, tahmin ve uyarılarımızı dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir.

SAMSUN MERKEZ VE İLÇELERDE HAVA DURUMU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir