20 Ekim 2024

AK Parti Alaçam’da Hasan Özdemir yeniden başkan!

0

Ak Parti Alaçam 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve partililer katıldı.

HASAN ÖZDEMİR YENİDEN BAŞKAN

Kongre sonucunda Hasan Özdemir yeniden Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı seçildi.

“DAHA GÜÇLÜ YARINLARA HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Alaçam 8. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Kongremizin demokrasi şöleni içerisinde tamamlanmasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize ve değerli halkımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Kongremiz sonucunda yeniden İlçe Başkanı olarak seçilen Sayın Hasan Özdemir ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bu dava, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin davasıdır. Bu kutlu yolda attığımız her adım, yalnızca partimiz için değil, Samsun’umuz ve ülkemiz için de geleceğe doğru kararlı bir yürüyüşün ifadesidir.

Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece, aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız hedef yoktur. Bizler, milletimize hizmet etmeyi, değerlerimizi yüceltmeyi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımayı kendimize görev edindik.

Bu vesileyle, kongremizde görev alan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha başarılar diliyor, her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Teşkilatımızın her bir ferdinin desteğiyle, daha güçlü yarınlara hep birlikte ulaşacağız.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir