21 Ekim 2024

Samsunsporlu Soner Aydoğdu’dan Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalar

0

Fenerbahçe maçı aslında çok da durağandı biraz. İki takım açısından Fenerbahçe açısından. Çok şanssız bir şekilde bir sıfır geriye düştük. Evet. Ama biliyorsunuz son iki haftadır geriden gelip maç çevirmeyi başarıyoruz. Bugün de aslında son dakika o ikinci golü attıktan sonra golü de atma fırsatı yakaladım aslında. Orada da golü bulabilirdim. Bulabilirdik ama nasip olmadı. Yine  Fenerbahçe güçlü bir camia, güçlü takım ve çok değerli oyuncular var. Yine geriden gelip maçı beraberliğe getirmek bizim için önemli.

“ÇOK GÜZEL BİR AMBİYANS VARDI”

Gün içerisinde maç başlamadan önce Çiftlik Caddesi’nde yürüyüş yaptılar. Ardından burada da gerçekten her yerde koreografi gerçekleştirdiler. Çok güzel bir ortam var. Çok güzel bir ambiyans vardı. Zaten yani bugünden de çok çok öncesinden maça hazırlanmaya başlamışlardı. Şehirde bu hazırlığı zaten görebiliyorduk ve maçı beklediklerini biliyorduk. Gerçekten çok güzel bir ambiyans sardı. Bugün Keçiörengücü maçına gittim. Buradaki şampiyonluk maçında gerçekten o zaman da çok güzel bir atmosfer vardı. Bugün de aynı o şekilde o atmosfer vardı. Onun çok teşekkür ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler. Biz de onlar için elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Devam edeceğiz.

“SAHADA ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİ YAPIYORUZ”

Bugüne kadar gerçekten iyi başladık. Sezona iyi başladık. Biraz bunun transfer yasağının biraz etkisi oldu diyebilirim. Çünkü bunu geçen seneden biliyorduk başımıza böyle bir şey geleceğini. Bu biraz da bizi birbirimize kitledi, bağladı. Biz de bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. İşte bugünden sonradan girdim. Geçen hafta sonradan girdim, katkı verdim. Oynayan oynamayanıyla birlikte sahada kim varsa kim o formayı ediyorsa Samsunspor için duygusuyla birlikte sahada elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Ben de bugün yine sonradan gelip takıma katkı verdim. Dediğim gibi oynayan oynamayan da sahada olduğumuz sürece Samsunspor’a katkı vermek istiyorum. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir