21 Ekim 2024

Samsunspor’da Fuat Çapa’dan hakem eleştirisi: Takdir haklarını rakipten yana kullandı

0

Kırmızı – Beyazlılar sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı. Maçın ardından Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsun medya Grubu’na özel açıklamalarda bulundu.

‘ÇOK FAZLA YAŞIYORUZ’

Çapa, “Bu tür karşılaşmalarda hakemin zaman zaman ikili tercihlerini rakipten yana kullanmasını çok fazla yaşadık. Fenerbahçe maçında da bunu defalarca gördük. Özellikle bizim iyi oynadığımız pozisyonlarda bunu çok fazlasıyla yapmaya çalıştı. Ama bizim için önemli olan hakemden daha çok oynanan oyun. İki defa geriye düşüp beraberliği yakalamak bizim adımıza güzel bir sonuçtu” diye konuştu.  

‘DEĞERLİ OYUNCULARIMIZ VAR’

Çapa takımın birlikteliğinden dolayı, mutlu olduklarını belirterek, “Her geçen gün sadece sonuç odaklı değil, oyunumuzu da geliştiriyoruz. Bu da bizim adımıza çok önemli. Geçtiğimiz sezondan beri sahada son dakikaya kadar mücadele eden bir takım var.  Takımda çok değerli oyuncularımız var. Zaman zaman söylüyorduk, Zeki’nin, Emre’nin, Soner Aydoğdu’nun, Okan’ın oynasalar da oynamasalar da ne kadar önemli olduğunu. Bunları yabancı oyuncularımız içinde söylüyoruz. Her geçen gün sayımız artıyor. Bu da iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Kalan mücadelelerde de aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz” dedi.  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir